Anotace: ...děkuji Ti Préverte, děkuji za ta tři světla, jež mne provedla Tvými slovy...
Lidus: Co se divíš...dlouho jsem nepsal...tak toho vyletělo drobet víc...:-D
11.11.2010 10:04:00 | Kyle
Nápad krásný, ale na můj vkus jsi to moc překudrnatil.
"Vzedmuli cíchu v plameni"... co to sakra je? :-)
10.11.2010 21:28:00 | lidus
Janča: Příliš dlouhé zásnuby neznám...ale máš pravdu...některé věci trvají až příliš dlouho:-)
09.11.2010 09:52:00 | Kyle
téééda.. mít na hlavě víc než vlasy, smekla bych :o)
tahle se ti vážně moc povedla
08.11.2010 20:12:00 | hanele m.