přiznám se, že jsem se chytil na název. možná si to po sobě někdy přečti, zašeptej svý verše tak sám sobě a uvidíš bude to lepší a lepší. držim palce.
14.01.2006 17:56:00 | kulishak
Piš víc, schovávej si to a s odstupem času to teprve revideuj a tady vystav. Ještě mi to připadá trošku syrové, ale to se časem podá. :-))
14.01.2006 16:39:00 | Buližník