Sedím já u krbu
do plamenů hledím.
Se svým psíkem,
smutně tu sním.
Tvá básenka je nádherně hřejivá.
12.11.2010 09:38:00 | Bona
Okamžik, který mi
zavoněl člověčinou,
prostý a nádherný,
musím říct - krása krás!!
Kouzlo tu zavládlo
velikou, mocnou silou,
vůbec nezáleží,
jaký je venku čas...
:o)
11.11.2010 18:38:00 | Cecilka
teplíčko domova láskou se prohřívá
i kdYž je zima i když se postmívá.
Za mráček za obzor spolu se díváme
chmury jsou za pecí,sluníčku zpíváme.ST
11.11.2010 12:08:00 | Tanzania
V podzimu nečase
ubývá na kráse přírody
však v Tvé náruči pohody
jsem jako hladký oblásek...
10.11.2010 19:32:00 | šuměnka
Věřím, že dobře je ti u kamen
však nechoď k nim blíž
ztratíš li hlavu hrozí
že v páru se v žáru proměníš :-)
09.11.2010 20:36:00 | Kars