Od politiky k alkoholismu
Anotace: O tématu často omílaném, leč nekonečném, prostě politika :)
Nemám ráda hloupé lidi,
Nemám ráda stáda krav,
Vláda lidi jenom šidí,
Samej posranej byrokrat.
Kup si rohlík nebo tři,
Nebo šlohni housku,
Co můžeš si ušetři,
Viďte pane Kalousku.
Vhoď svůj lístek do krabice,
Zakroužkuj si favorita,
Méně je někdy více,
Jen prachy jsou má priorita.
Tůma, Dientsbier či Svoboda,
Nechť je to hlas lidu,
Pak ať vyřeší vše dohoda,
Pražáci můžou bejt v klidu.
Po čtyřech letech jenom trnu,
Kam byli schopni dojít až,
K volební urně už se hrnu,
Však dám si jich pár na kuráž.
9.11.2010 (po třech panácích rumu)
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)