Nuda
Anotace: co člověk nevymyslí, když se nudí berte tu "báseň" obrazně
Sbírka:
Básně
Nuda
Nuda stává se více než rituálem,
Který zaženeš jen dobrým seriálem.
S nudou vzít se za ruce,
procházet se po louce,
která vede k zábavě,
blížíš se k ní váhavě.
Je to správné rozhodnutí?
To do kterého tě nuda nutí?
Nechceš raději knihu číst,
obrátit již nudy list?
Poslechni si písně,
co rád máš.
které určují ti přísně,
co s životem si uděláš.
když rad mnoho tu nebude,
tak nuda tu pobude.
Já však na psaní špatné mám časy,
spí mé umělecké hlasy.
NUDÍM se...
a tak loučím se s vámi asi...
jdu čekat na lepší časy...
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Gabrielle, CULIKATÁ, WhiteSkull
Komentáře (0)