Vánoční sen
Anotace: dnes jsem si zahrála na budoucí vánoce. Trošku jsem předběhla dobu
A budou vánoce
...na stůl rozkrojí se jablíčko:
hvězdičko, pověz mi
cože to schováváš v jadýrku?
Stromeček, domek,
okenici s kresbou od mrazíka,
pohádku, přání,
které se říká Ježíškovi do noci
"Přijď, prosím pomoci splnit mi sen"
Zacinká zvoneček, večeře zavoní
Den už je v ústupu:
adventní láme se čas;
zas mezi nás Ježíšek přichází,
koleda tiše ho provází .
Zvoneček cinká, jablíčka voní světnicí;
na okna bába mrazicí květy maluje:
Ježíšek lásku,štěstíčka daruje...
Přečteno 743x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, carodejka, WhiteSkull, Gabrielle, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)