Anotace: ...posílám to Drábkovi doufám, že mi odpoví...
Zenge,
neber jméno boha nadarmo,
zkus si to najít někde zadarmo!
09.11.2010 21:08:00 | Zasr. romantik
Já nemůžu do harému,
z tolika bab hned mám trému...
Stávkovat holt budeš muset asi ty,
neb mně jinak nenapadá
jak ten mazec hasiti...
Píchne Drábek? Nebo vláda?
Možná na sex bez lásky
dej jim ňáké volňásky... |;-))
09.11.2010 20:26:00 | Špáďa
Tvé ženy v odborech zařazené
mají cit pro práci hluboko
v prádle volném či krutě zařezaném
neoddávaj se lásce (a prachům) naoko
:o)) ST*!
09.11.2010 19:03:00 | Zasr. romantik