VůNĚ
Anotace: Tak trochu romantická
Voní to před deštěm a po dešti taky
Voní když po nebi honí se mraky
Voní to v zimě i za parných nocí
Voní to vždycky když mám ten pocit
Že...Svět neni šedej že z duhy se skládá
Všechno je barevný a ty mě máš ráda
Voní to z večera i za svítání
Ať vůně zůstanou to je mý přání
Ať...Svět neni šedej ať z duhy se skládá
Všechno je barevný a ty mě máš ráda
Tak ať Svět voní tak ať voní Země
A tahle vůně tě připoutá ke mě
Budeme spolu až vlasy nám zšednou
A ať i po smrti sejdem se jednou
Přečteno 353x
Tipy 11
Poslední tipující: labuť, Gabrielle, Mbonita, Javavia, CULIKATÁ, Kapka
Komentáře (5)
Komentujících (5)