Travička
Anotace: já ostatní atd... :-)
zahulíme travičku uvidíme kravičku.
aco potom kdyš jí nevidíme?
tak si něco vimyslíme .
ale toje těžká věda .
jáj kdeto žiješ očem totu blábolíš.
rači oničem nechto být .
tysi namě vždycky zlá a protivná .
co kdyby ses někdy uklidnila. to nejde já sem zhulená há há há já sem katka.
Komentáře (2)
Komentujících (2)