na mostě se stanu sochou
v tváři škleb co nezná řeč
noha s otlučenou botou
a poloruka praví „mlč“
zavlní se vlasy bílé
holubí je zdobí trus,
hvězdy září provinile
lásku jak omílá brus
***
Jiří senior
11.11.2010 21:01:00 | j.c.
potápím se ke hvězdám
vlasy rozestlané do prstýnků
a je mi smutno
po tobě
po slunci
po žádostivé záři
jenž pleť obléká do Lásky
moc pěkné dílko ST!
10.11.2010 11:19:00 | xoxoxo