Anotace: ...a odpověď
Mé krize ve skrze kurzívy jsou
Lidé je s třesoucí bránicí čtou
Proč já však vidím život svůj
jako ironii zlou?
A) Jsem přespříliš sebestředný
B) Narcis jsem, však nepohledný
C) Podlý brouk vlez do mé bedny
D) Možnosti jsou správné všechny
Destruktivní dekadent disponující dostatkem dlouhých depresivních delírií dal do dražby dotaz.
Dám dolar!
Dva!
Deset!
Dvacet dolarů! dělá drama delikátní dáma
Deal!