Jumpstyle dance..
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=z5vjyS7d-eo&feature=related
Tancujem jumpstyle
na hviezde Betria
pravý čas nastal
odľahčiť bedrá
Beta Trianguli
šibalská v tvári
čo po mne škúli?
- tají rozmary
jej parket z plazmy
zhltnúť ma hrozí
mojich nárazmi
nôh, ruším pózy
vratké.. sen dnešný
ma raz a navždy
vlastný tieň smiešny
preskočiť dráždi
Přečteno 265x
Tipy 20
Poslední tipující: Bíša, Holis, Sweet KiWi, PIPSQUEAK, CULIKATÁ, Mbonita, Jiná, Květka Š., NikitaNikaT., mademoiselle secret, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)