Dobby
Anotace: Báseň z hlouby mé znuděné duše již rok stará
Sbírka:
Básně
Skřítek zvaný Dobby
měl velmi zvláštní hobby.
Rád vybíral hroby
za pomocí skoby.
To nemělo obdoby,
jaké byly žaloby!
Jednoho dne v remízku,
našel spoustu penízků.
Ni kdo nebyl nablízku,
tak schoval si je v řetízku.
Uplynulo mnoho let,
možná, že se trochu splet.
Začal peníze mlet.
Ten se snad musel sjet!
Autorka bude tak laskava,
ač je to otrava, přiznat autorská práva.
Páč na blogu je Chmatáků
Stejně jako diváků….
Mějte se krásně, skládejte básně…
Zůstaňte naživu, ať nejste v archivu ;)
Komentáře (0)