Anotace: před měsícem to byly čtyři roky, kdy děda bez rozloučení odešel - věnuji mu tuto píseň v tomto dušičkovém čase... může se Vám to zdát kostrbaté, ale do hudby to krásně zapadá...
Sbírka: Věci neměnné
Tak Dědečka jsem slyšel jako písničku a líbila se mi. Super tip ještě jednou!
22.12.2010 21:00:00 | Zasr. romantik
Psáno srdcem, zažito s láskou a s pokorou!!! ST*!
Víš, někdy je to v hudbě stejné jako s plány na nový barák. Krásně vypadající projekt domu ve skutečnosti bývá někdy pěstí na oko dobré architektury. Jak tomu v mnoha případech je! (poslední větu jsem si vypůjčil od Jana Wericha)
10.11.2010 19:40:00 | Zasr. romantik
díky, snad jí někdy v budoucnu někde nahraji... to je vždy můj největší problém...
10.11.2010 18:26:00 | patrikus
souhlasím s hudbou to musí znít skvěle
hudbu skládat neumím tu pouze kradu a doplňuju vlastním textem:-)
10.11.2010 17:51:00 | Eru Alonnar