Nespokojená
Smazat pár hrubek v životě
s čistým svědomím
že jednám rozumně
Zaplnit to místo v prázdnotě
ego své ohromím
v jediné minutě
Být stále sebou
pevně a rozhodnutě
proč tak nečiním?
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
Komentáře (1)
Komentujících (1)