NA ROZDÁVANÍ
Anotace: nepravidelně,pravidelné rýmy....
Na rozdávaní smutku
unavená křídla temnoty
ostrovy tiché radosti
probuzené nahoty
bez možnosti
příštích skutku
Do dlaní KYTKU
A slova PRÁZDNOTY
Pozemské SLASTI
Co stupuje VRATY
Dál si KLESTÍ
Bez ZÁRMUTKU.
Přečteno 257x
Tipy 21
Poslední tipující: Bíša, Jiná, takova, PIPSQUEAK, labuť, Niky88, Danga, Mbonita, Šerák, Květka Š., ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)