Narozeniny
Anotace: mám ráda svoje narozeniny, vždycky jsem nevíc sama...
Cáry noci
trhají mě na kousky.
Já padám
na zem,
já brečím
nad hrobem svých let.
Čas stojí...
Peříčka dní spletená ve vlasech
hoří,
umírají
nad krásou hebkých stěn
okolo
Krása jako nejhorší sen,
jako polibek deště,
jako zášť za zimy,
jako beznaděj
Slavím svůj den
nad zlomenou svíčkou
lásky
v pekle svojí duše,
v temnotě
Perly z papíru
a zátky od pet lahví,
chomáč vlasů,
střepy zrcadel
a láska z kupónu.
Mám narozeniny...
Přečteno 431x
Tipy 14
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, Špáďa, Gabrielle, komantytapel, Zasr. romantik, Šerák, Květka Š.
Komentáře (7)
Komentujících (7)