Anotace: tak nějak mi tendle stát se.. a se.. a se..dí někde mimo, kde snad ani nejsou normální lidi, protože to co se okolo děje snad ani není pravda ...
Promiň. Mě se to nelíbí. Přijde mi, že se většina slov tluče a nesedí. Jistě básně mají mnoho podob. Tohle je prostě můj názor.
10.05.2011 23:31:00 | Silvanas
pobrat to všechno v životě
je někdy hodně, hodně těžký,
když otevřeš se nahotě
začnou se kolem tvořit jenom blesky...
uzavřeš-li svou duši klíčem,
řve uvnitř jako zběsilá,
do mříží buší, vzteklá chtíčem,
chce lidem svěřit svoje JÁ ...
tak berme život letem světem,
na moudrost v stáří času dost,
že nás to někdy pěkně se ..,
však neřvi těm druhým pro radost ...
12.11.2010 07:34:00 | nejsembásník