Falešná
Anotace: Nejsem bezchybná...
Jak přemoct sama sebe..?
Vůle nepadá z nebe..
Není správně,
že poučuju tebe..
sama dělám chyby..
potom si říkám to známý
"Co kdyby?"
Zoufalost?
ale di ty,
u mě?
něco se ti zdá..
trpím jenom němě..
nikdo mě nezná..
Nepřiznám si to,
možná bych chtěla,
krůpěje potu když otírám si z čela,
nebo slzy z tváří,
možná jsem na nic..
Nikdy se nic nepodaří...
Obejmutá kolena,
stovky kapesníčků okolo sebe,
pro ni už sem bezejména,
neucítím,
jak její ruka zebe..
Bez přátel,
lásky..
Sama..
Malá osamělá dáma...
Přečteno 343x
Tipy 16
Poslední tipující: Smeták, Azazen, 4LJFilip, Psavec, Gabrielle, zlomený a nanicovatý -__-, Danger, Hantec, James Libustka, Sladkalu, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)