Anotace: Máte někdy pocit, že nějaký starý krám, prostě kus rozvrzaného oprýskaného nábytku je třeba vyhodit, ale nemáte k tomu to správné odhodlání. Vypovídá o řemeslné zručnosti tvůrce a kdyby uměl vyprávět, ...to by byly příběhy.
To ale není správně česky napsáno. Chceš-li psát česky, nemůžeš psát, jak to slyšíš.
Správně: Laj mi, lhu-li! (nadávej mi, jestli lžu). Nebo se mýlím?
11.11.2010 22:38:00 | Zasr. romantik
...i čeština zní někdy složitě,
kupříkladu: "Laj mi lhuli!"
Co to znamená? ...a přece je
to česky.
11.11.2010 20:07:00 | ota.pé