Němá probuzení
Ve výkvětu duše
Jezdíš tramvajemi a vážeš uzle
Okolo plují ledové květy
Odhazuješ depresivní lidi a děti
Víno rozlité na parketách
Dotýkáš se rety nad polyesterenovými světy
Propichuješ bubliny ticha a dozrávání
Vítr se dere napovrch
Chuť lobotomie otevírá kruh
Odpadávají sladké kusy
Smích parfémů a pulzující srdce
Chuť nejistot vede
mačká Ti knoflíky od saka
Ví na co tě nalaká
Cítíš zkřehlé doteky
Odečítáš všechny slzy niterní
Utíkáš a vracíš se
Kroutíš boky, bojíš se
Konečná je nakreslená lež
Protekájící barvy se rády culí
Němost odkrývá se a budí
Dveře co zavírá na petlice,ale ty je pořád otevíráš stejně...
Přečteno 300x
Tipy 13
Poslední tipující: její alter ego, Bíša, Psavec, ZILA78, Sweet KiWi, CULIKATÁ, Gabrielle, Tanzania
Komentáře (2)
Komentujících (2)