Happy Christmas
Anotace: 23. prosince 2009
Sbírka:
Básně
Tož přeju vám hezký svátky,
zas čumění na pohádky,
Jsou tady zas Vánoce…
Nesnáším je hluboce…
Celá moje rodina,
Žerou hůř než mimina.
Vy si to však užijte,
A na netu nehnijte,
Trošku se i opijte
A kapra mi zabijte.
Přeju vám též Šťastný Nový rok,
U sebe vždy dobrý grok.
Takže:
Málo petard ať nejsi retard,
Hodně pití ať je co k blití.
Hodně dárečků
A cukrových věnečků
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Gringer
Komentáře (0)