Věnováno jménu Pavel...
Anotace: Cesty naše a našich blízkých se často rozcházejí...Neměli bychom však na dobré , co z našich vztahů vzešlo, nikdy zapomínat. Co bolí, přebolí...Lidským bytostem byl dán dar největší, odpouštět...
Největší z pozemských darů z tebe mám
dvé životů jsi mi daroval
a jako Šimon, zvaný Petr
židu Šavelovi odpuštění dal,
i já v sobě pokoru a sílu mám...
Zlé časy pokryty prachem
pryč procházka nouzí a strachem
kroky mé vedly mne k prameni
mlžných par oči mé zbaveny
po cestě dlouhé opět vidí
zbavené prachu nánosu, srdce lidí...
Pavel, nejmenší, poslední z nás...
Ke jménu Šavel se znal.
A v srdcích obou nás nastal čas
jich bránu otevřít,
by vešel odpuštění dar...
Přečteno 252x
Tipy 17
Poslední tipující: šuměnka, jitka.svobodova, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, ZILA78, Gabrielle, labuť, carodejka, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)