LŽI
Jsem zabiják,
co zabíjí….lží sobě vlastní.
Jsem nedostižitelný lžící úchylák,
zabíjím důvěřivce citovou lestí,
Jsem pěstován na lži,
plnými doušky od narození ji piji.
Když říkali že svět a lidé jsou uvnitř krásní,
za pravdu mě bili.
Bez lží se prý nedá žít,
když lžeš tolik tě to nestojí….dostaneš se dál.
Stačí párkrát zalhat….vše můžeš mít,
jen kdyby....jsi se tolik nebál.
Už nerozeznám lež od pravdy,
nejsem jediný lhář tohoto světa.
Už tolikrát mi nalhali,
musíš lhát………..musíš veta!
Přečteno 369x
Tipy 17
Poslední tipující: Jin&Jang, la loba, Psavec, labuť, Mbonita, Gabrielle, carodejka, jondys, Květka Š., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)