Modlitbička jedné sobotní noci
Anotace: tak mě napadla- pohoda byla...
Dej nám Pámbú dobrú noc
¨_ kdož dobrý jste
do domu se vracíte
k lásce, krbu teplému,
ku pecnu chleba,
poháru plnému;
Dobrú noc;
lásku tam opatrujte
a neodhoďte jí do popela
-ona chcela byť vždycky s váma,
nechtěla sama bývať.
Proto dala stýskať si,
když byste za horama
kudykolvek šli.
Dej pánbú dobrú noc....
Přečteno 269x
Tipy 8
Poslední tipující: jedam, malá slečna, Gabrielle, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)