Let mléčnou dráhou
Šaty z démantů
oblékáš si v noci,
když svléklas předtím
blýskavý šepot hvězd.
Šum hvězdných galaxií
vynáší tě do stratosfér.
Křivkou meteoritu
dnes přesně o půlnoci
s tebou, lásko, poletím,
tak nechej se mnou nést!
Hvězdní oři tu mléko pijí
pod bránou z pavích per.
Komentáře (2)
Komentujících (2)