zimní smutky
Válnice,
dny bez slunce.
Bílo,.. strach,
pokus se pousmát!
Led pak bude lehce tát,
když slzy nebudou tě na tvářích hřát.
Zkus se smát,
zkus neplakat,
zkus být šťastná,
zkus v klidu usínat.
Zkus být druhým sluncem,
nech rozmrazit království z ledu,
zkus být srdečním dárcem,
rozdávej svou něhu.
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)