pro život.. dívat se na moře držet za ruku hudbu poslouchat zavřít oči a... snít.. milé ozvěny procitnout a ještě mít chvíli zavřené oči vnímat se tichem a srdcem pohladit tvoje krásné básnění
12.11.2010 21:47:00 | J's ..
Smutné, ale moc krásné. Posílám Ti úsměv, aby na tváři Ti přistál a Tvou dušičku rozesmál.
12.11.2010 13:43:00 | Tamara
děkuju..už vím,že milá slova udělají mnohem víc než všechny léky na světě..:)
12.11.2010 12:49:00 | Agniezka
Naděje a sny, hudba, láska a víra v život v lepší svět, to je ta hybná páka co nás vede a povede dál, smuténkově upřimné a moc hezké.))
12.11.2010 12:39:00 | carodejka
Moc hezké, na mě smutné dílko, ale opravdu hezky podané a tak... já doufám, že všecky sny, touhy, naděje se splní, andílku. ST!** za obsah, kterému rozumím, neb jsou jisté věci, chvíle, které lidé prožívají, jsou si toliko podobné.
12.11.2010 10:04:00 | NikitaNikaT.