Ukřivděná krása
Tuctová reklama na míru,
slečny na tunách papíru,
co neuměly se snad obléci
i přes hanbu jsou přece nad věcí...
Žádoucí pohledy chlapečků,
kteří si říkaj': "No, panečku!"
Známý i neznámý titul
prohlíží si jako ostříži...
Zdá se jim nahota v bulváru
ponížením či snad prestiží?
Přečteno 344x
Tipy 8
Poslední tipující: Lioness, Bíša, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)