Když Indie tančí
Anotace: ... a mé srdce jančí :-)
*****************************
K tomuhle tanci netřeba slova
je úplně všechno čím se dá žít
nořím se do něho zas a znova
živoucí láska v ní ladnost a vtip
takový tanec mi v srdci buší
v tom pohybu krása vášnivost cit
projíždí tělem zasáhne duši
jistě má tohle vše v životě být
nevidět naživo těžko nesu
bránit se tomu však už musím víc
z nádhery tance já teď jsem v stresu
možnost když nemám jít do dáli vstříc
******************************
http://www.youtube.com/watch?v=s-fJW0nklpA&feature=related
Přečteno 382x
Tipy 47
Poslední tipující: Holis, la loba, Dygi, šuměnka, Psavec, Antares, hašlerka, Bíša, Verena, Danga, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)