Být svobodná
Anotace: „Smrti se nebojím, smrt není zlá, smrt je jen kus života těžkého, co strašné je, co zlé je, to umírání je…" – Jiří Wolker: Umírající
Chtěla bych být
svobodná,
jako pták.
Mít křídla
a celý svět
obletět.
Chtěla bych být
svobodná,
jako vítr.
Vanout si
jen tak,
beze směru.
Chtěla bych být
svobodná,
nespoutaná pravidly.
Moci si občas
zavýsknout,
když je ticho,
smát se i když
všichni truchlí
a plakat
při komedii.
Chci být svobodná!
A tak budu!
Jednou...
(Jen mám strach,
aby to nebolelo!)
Přečteno 309x
Tipy 8
Poslední tipující: Zlatičko, Žqáry, CULIKATÁ, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)