..kupodivu zním..
Anotace: dopsaný koment k básni "špatně se soustředím" od Žqáry / dík
Špatně se soustředím!
Jak na jehlách pak sedím
Skrz druhé zrakem procházím
a k nekonečnu hledím
Až příliš snadno skládám rým
a ač se na mě nehraje, tak kupodivu zním...
Špatně se soustředím!
Jak na vahách se klopím
Když na mě mluví, neslyším
slova jsou prázdné stopy
Už dávno nevím, zda-li vím
a ač se na mě nehraje, tak z hloubi ševelím…
Špatně se soustředím!
Jak na vodě tu stojím
V myšlenkách často zabloudím
do cílů, jichž se bojím
Svým já i sebe odradím
A ač se na mě nehraje, tak smyčce naladím…
Přečteno 381x
Tipy 32
Poslední tipující: poustevník Jirka, Bíša, Mbonita, Tamara, la loba, ZILA78, Gabrielle, labuť, Psavec, CULIKATÁ, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)