Mám všechno...
Anotace: ...ale stejně mě to tu nebaví
Mám co jíst
Kde spát
Co pít
Místo kde odpočívat
Mám zkrátka všechno
Co můžu více chtít??
Tebe a jen tebe
A strávit s tebou
Pár hezkých chvil
Měl bych bejt šťastný
Ale vůbec nejsem
Příjde mi zbytečná
Moje "existence"
.
.
.
Materialový a citový svět
Je zkrátka něco odlišného
Buď jedno, nebo druhé
Někdy schází
A celou rovnováhu
Života tak něco kazí
Přečteno 349x
Tipy 28
Poslední tipující: jakubisko, Lioness, pejrak, Bíša, Psavec, Javavia, ZILA78, Hloupá Květinka, dream in emptiness, Sladkalu, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)