Anotace: Ubohá země Česká, zmítaná absencí práva, oděna v řízu demokracie, jež rozpadá se v cár...
Absence práva není zde i tamo
a je to v nebevolající šlendryán a mor
všechny ty instituce z výška velehor
se na nás dívají a žerou svojí tlamou...
14.11.2010 20:36:00 | šuměnka
nó tak to je parádní popis tvrdé skutečnosti
14.11.2010 11:53:00 | Lilien
spravedlnost i pravda
klečí..
před zrdcadlem doby
brečí..
a nekonečno pohledů strnulých
se zrdcadlí..ve své lhostejnosti..
v srdcích a duších led..a sníh..
..toho chladu a nezájmu..
snad už bylo dosti?!
13.11.2010 21:38:00 | Bean