Ve smyslu drzých světočar svými polibky
trhá na kusy můj tmavomodrý svět.
údery pohledů, držením těla
váže mě v kruhu a táhne mě v před
tmavomodré cáry tak přetvoří v páry
křídel jež promění snad můj krok v let
kus citu prodá snům, matným dnům vdechne um
a doteky těl jdeme od konců k počátkům
Dal si jí mezi nezařazené, ale je to o oddanosti lásce, o které ještě nevíš, co všechno Ti v budoucnu nabídne, jen víš, že je to začátek něčeho úžasného...tak na mě Tvoje dílko působí...ST