NESCHOVÁVEJ SE

NESCHOVÁVEJ SE

Anotace: ....

Spontánní mutace,
v širším pojetí indukované myslí.
Propocené nemocniční madrace,
stáváš se závislí.

Smrtelná letální dávka,
citů do srdce.
Znavila tě ukolébavka,
hledíš do očí smrtce.

Smrt…..exitus,
úplná a trvalá ztráta vědomí.
Posel….nuncius,
Papež Vatikánu…..jeho svědomí.

Klinická….smrt,
zánik….kultury.
politického….systému,
živočišného….druhu.
Ani půl….ani čtvrt,
ale celek….struktury.
k jádru věci….samému,
neschovávej se….také máš na tom zásluhu
Autor ZILA78, 14.11.2010
Přečteno 298x
Tipy 19
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, Javavia, James Libustka, Jiná, Květka Š., zenge, Danga, Helena Lovecká, la loba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

zase něco k zamyšlení st

14.11.2010 11:30:00 | la loba

líbí

Každý z nás má na něčem zásluhu. Moc pěkné, ST!

14.11.2010 11:19:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel