Anotace: publikovaný koment k básni "Asi" od katpok / myslím, že by byla škoda, aby zapadl...
Šuměnko, je to prostě radost sama u Tebe si číst. Krásné dílko a já myslím, ač byl to koment, rozhodně potěší/šil. ST!***
15.11.2010 06:26:00 | NikitaNikaT.
Ano, zestárly jsme, Šuměnko ! S krásnou lehkostí popisuješ to, co se nám potom honí hlavou. Důvod existence, proč zrovna tahle cesta, proč jsem nešla jinou, a kdybych si vybrala jinou a jiné protagonisty, byla by ta cesta lepší ? Měnila bych ? Spousta otázek, než dojdeš do posledního patra. Obdivuju tohle dílko, je to báječný...velké ST
14.11.2010 20:29:00 | Sladkalu
To silná slova – "zestárla jsem zcela jistě"!
Nejspíš jsi došla do vyššího patra lásky
kde umí číst jen ti
co ví jak něžná bytost jsi..
v očích sny,bolesti i pravé diamanty
zdobící královny,matky i milenky
zářezy na tváři okrášlí
a růže v koutcích úst voní
pravdou dní...
ST
14.11.2010 19:59:00 | Mbonita
Moc se mi t líbí...ST
To silná slova – zestárla jsem rychle!
Nejspíš jsi došla do vyššího dění
kde harmonie vytváří kruh na úkory krychle
kde bolest s vráskou vysoce se cení
a hudba duše promlouvá do všech bytostí ztichle…
14.11.2010 10:38:00 | Javavia
Krása vyšších pater otevírá brány
v těch nižších tančila iluze,
že tam to stačí, a že stejně víc ani nemůžeš
jejich vibrace občas budou cítit, není žádoucí přijít o jisté provize,
ale to zvládneš a odměnou pak budou blankytné lány
14.11.2010 09:19:00 | Žqáry