na trůnu blaha
spředeného z trní
v životě bezvěrců
kdy bůh nemá moc měnit
v životě bez života
kdy se snažíš přežít
v beznaději s nadějí
že se něco mění
k lepším zítřkům
Tvé kroky směřují
však nikdy, nikdy tam nedojdou
ztroskotají na moři
hořkosladkých vzpomínek
lidí co už nevěří
...
bez začátku
nikdy nepřijde konec
...