Neviditelná myš
Anotace: obyčejná malá myš...
Obyčejná malá myš co pláče..
nikdo ji nevidí..
pisklavým hláskem volá..a volá na lidi..
nikdo ji nevidí...
Nožky má utlapané...sedřené do krve..
srdíčko rozervané....tak jako poprvé...
choulí se skrytá v křoví
třese se strachy, zimou...
nikdo ji nevidí...
Probíhá ulicemi...
očkama vzhlíží výš....
doufá a čeká marně...že ty ji uslyšíš..
malinká myš co pláče
a ty ji nevidíš....
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: Mácha, la loba
Komentáře (2)
Komentujících (2)