Snílků ráj

Snílků ráj

Anotace: ...snílci

Slabý poryv větru...
letmý dotyk peří...
rozmlácená okna..
hrstka těch co věří.
Snílci odevzdaní.

Stále ten samý šlágr se ozývá odnikud
dokola..stále dokola..
dokud se neohluchne..
dokud se může zpívat..
dokud se můžem prát.
Je těžké přes den snívat
oči mít otevřené
snažit se leccos vnímat..
myšlenky uzavřené..
snílci odevzdaní...spí.
A oni pořád věří..
Narozdíl od nás všech.
Autor Sapphire - Taitiniatin, 14.11.2010
Přečteno 297x
Tipy 7
Poslední tipující: Mácha, dead-head, CULIKATÁ, la loba, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí