OMYLY Z TRAPNOSTI

OMYLY Z TRAPNOSTI

Anotace: omyl.omyl.omyl

jak říct vše a nečervenat
z životních témat
a z lehkostí
uznat omyl z trapností....

jak přiznat o co běží
vždyť pravda někde leží
jen všechny svoje marnosti
jak věty z trapnosti...

rozeznávat pravá srdce
ne vždy hřejí ruce
jen omyl z všednosti
zakryjí omyly z trapnosti...

znovu zas potkám stíny
záhadné splíny
utiší všechny bolesti
KDE JSOU MÉ OMYLY TRAPNOSTI....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 14.11.2010
Přečteno 321x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, James Libustka, P.P.S., NikitaNikaT., Bíša, Psavec, Mbonita, Javavia, Květka Š., Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Když člověk uzná svůj omyl, zásadně to nemusí být trapnost... ST!!!

15.11.2010 07:57:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel