Svědci mých skutků
Anotace: Vzpomínky, co proletí, kolem citů zbytku. Ztracená objetí, svědci mých skutků.
Vzpomínky, co proletí,
kolem citů zbytku.
Ztracená objetí,
svědci mých skutků.
Zchladlá srdce,
kapky ironie,
kroutí se břitce,
na dlani bez energie.
Chyby v tváři vyryté,
rudá slova září.
Ruce čistě umyté,
snahu, co bázeň maří.
Poskládané prohry,
v očích sepsané.
Citáty, co mohly,
nebýt prolhané...
Přečteno 320x
Tipy 12
Poslední tipující: Alasea, Denael, Bíša, Psavec, Javavia, Kapka, Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (3)
Komentujících (3)