Chuck Norris
Anotace: muž který pod bradou má prý třetí pěst
Sbírka:
Srandičky
Vyfoťte mého synka jak bruslí
Im not Bruce Lee
copak jsem ten šikmooký opičák
co na mě vytahne pořádný špičák
Kvůli mě i bubák čumí pod postel
Já zabijím jako ta nejostřejší steel
potichu a chladně
ale hlavně nenápadně
Já jsem Chuck, Chuck Norris
Přečteno 376x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)