I já znám šviháka lázeňského
/ j.s.Cenior za mnou sem chodí
on přesným prototypem, jak si ho představuji/
šamr, elegance, jiskra oka, to v něm stále bují
a básně jedna báseň pro ženy své plodí
a jeho Já tu velebí i běhoun...
19.11.2010 13:52:00 | šuměnka
S lehkým uzarděním
drobným opožděním
silný hold tvému umu
a k tomu pintu rumu
na tvé zdraví zvedám
ať se ti v lázni
hormony zblázní
vše se ti daří
hvězda tvá září
dál...Štíre 63!
16.11.2010 14:03:00 | Mario de Janiero
Nádherné dílko, já vzpomněla si na střípky let minulých... ach ta kolonáda, krása sama, už jen, když člověk to slovo čte, vysloví, na něj pomyslí... ať se daří a léčení na dlouhý čas pomůže. ST!***
15.11.2010 06:41:00 | NikitaNikaT.