Kouzlo
Už vánoce se blíží k nám,
tak připravme vše k potřebám,
aby za dveře teplo vneslo nám,
ten krásný čas vždy přijde zas,
a klapoty bílých koní,
v zápřahu zlatých saní,
teď! přichystáme vám bílá paní,
to sladké něžné požehnání,
aby každý rok přišla jsi k nám,
a v srdci přinesla nám,
to kouzlo vánoc!
Přečteno 545x
Tipy 9
Poslední tipující: James Libustka, Sladkalu, Bíša, Květka Š., CULIKATÁ, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)