Anotace: pokoj mi už dej at nemusím bejt zlej potom sem zlomenej a strašně protivnej
dělám že neslyším
však všechno slyším
sem slepý jakoby
nemá to to obdoby
však všechno vidím
až za ní se stydím
divně se pak tvářím
ani pak nezářím
tak mi jen zamávej
a už mi pokoj dej