Pokřivené zrcadlo
Anotace: tvář, která chtěla být Popelčina se objevuje jako tvář tzv šlapky z ulice
Propadlá líc kostlivce ve skříni
- zrcadlo tupě zírá:
Byla to víra v člověka
která se utopila v kalném víně;
Svítá...
- na vině je noc
a den bude mít opět ve své moci;
ztracené iluze, posbírané tretky korálků z pouti.
Už není síly rmoutit se pro lásku
- pár roztrhaných obrázků, punčoch s dírami
Jediná víra co ještě zbývá mi
Svítá...
Přečteno 351x
Tipy 15
Poslední tipující: jvacl, jedam, Bíša, Gabrielle, Psavec, Petbab, CULIKATÁ, Květka Š., labuť, carodejka
Komentáře (3)
Komentujících (3)