Nanovo
Znovu...
tak
snídaně ve třech
mezi zuby prach od zrníček pepře
A strach že budu zabíjet
v sobě tebe, drahá
...umíš nechybět.
Zdá se...
nemám pochyby
na šíji a vlasech
doteky leží
...cizí záliby.
Nanovo...
otáčíš mi ostří
v ráně
jsem tu abych inkasoval
tebe ledovou
...a pod kámen tě schoval.
Znovu takovou.
Přečteno 287x
Tipy 36
Poslední tipující: WhiteSkull, Holis, enigman, drsnosrstej kokršpaněl, Bíša, jedam, ota.pé, Gabrielle, Dreamer, Psavec, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)