CASTING
za tvoje odpovědi
na moje otázky
setkání u zpovědi
určený pro krásky
já na kolena klekám
a kdybych ňákej měl
tak klobouk smekám
a nepřestávám
odpověď střídá otázku
svítí červená
probíhá casting na lásku
dostalas mě na kolena
já jen ruce natáhnul
hladím lýtka oholená
a sahám všude
kam z kolen dosáhnu
Přečteno 288x
Tipy 22
Poslední tipující: jondys, Paulín, Oťas, teď už nikdo, šuměnka, Holis, Bíša, Gabrielle, Psavec, labuť, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)