Byla jsi tu přesně pro mě
Když zpětně přemýšlím
O těch časech
A snech
Kterých jsme se vzdali
Budu štastný,
Protože jsem byl požehnán dát
Mít Tě ve svém životě
Když se ohlédnu zpět
Do těch dnů
Koukám a vidím Tvou tvář
Byla jsi tu přesně pro mě
[Refrén:]
V mých snech
Tě budu vždycky vidět, jak letíš
Nahoře na nebi
V mém srdci
Tady bude vždycky místo
Pro Tebe, pro celý můj život
Nechala jsi část
Sebe u mě
A kdekoliv jsem
Tam budeš i Ty
Dobře, Ty jsi mi ukázala
Jaký je to pocit
Vnímat nebe
V mém dosahu
A já vždycky
Budu vzpomínat na tebe
Tvou sílu
Kterou jsi mi dala
Tvá láska mi pomohla
To překonat
Oh, tolik Ti toho dlužím
Byla jsi tu přesně pro mě
Protože já v Tobě vždycky viděl
Mé světlo, mou sílu
A chci Ti poděkovat
Teď, všemi způsoby
Byla jsi tu přesně pro mě
Byla jsi tu přesně pro mě
Pro vždycky
Přečteno 334x
Tipy 11
Poslední tipující: ZILA78, Psavec, Lucucu, Gabrielle, Kett, Mbonita, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (0)